Szolgáltatásaink

1994 óta állunk megbízóink rendelkezésére profi szakembereinkkel és profi gépparkunkkal. Ez a folyamatos innováció teszi lehetővé, hogy a változó piaci igényekre naprakész válaszokat adhassunk a legtöbb iparágból érkező ügyfeleinknek.

  • Teljes automatizálási projektek lebonyolítása.
  • Célgépek átalakítása, folyamat-optimalizálás.
  • Célszerszámok, készülékek, mérőeszközök tervezése és gyártása.
  • Egyedi alkatrészek tervezése és gyártása.

Tervezéstől a kivitelezésig…

Mérnökeink a legbonyolultabb projektekben is az Ön rendelkezésére állnak! Legyen szó akár már meglévő célgépek átalakításáról, akár egy teljesen új elképzelés megvalósításáról.

A probléma feltárása után, a vevői igényeket szem előtt tartva kezdjük meg munkánkat a pontosság, a megbízhatóság, a kreativitás jegyében!

A megrendelővel való közös munkánk első fázisa minden esetben az igényfelmérés és a koncepciótervezés. A tervezéshez használt szoftver a CREO, amelyet jogosultság és dokumentum-kezelő (WINDCHIL) rendszerrel együtt használunk.

A vevői jóváhagyást követően kezdődik meg a gyártás. Több megmunkáló gépünkön használunk szoftveres támogatású programkészítést (ESPRIT).

Gyártásközi ellenőrzéseket alkalmazunk, mely lehetővé teszi az esetleges hibák kiküszöbölését.

Gyártási, szerelési, tesztelési folyamataink monitorizálására szoftveres projektkövető rendszert használunk, mely biztosítja a végtermék megfelelő minőségét.

Szakképzett munkatársaink és magas minőségben felszerelt gépparkunk az Ön rendelkezésére áll!