Mérföldköveink

Fejlődésünk alapja a változó vevői igényekhez való gyors és rugalmas alkalmazkodás, valamint a komplexitás: teljeskörű megoldást kínálunk minden problémára!

 
 


A kezdetek

1994-től vagyunk jelen a piacon, kezdetekben még VA-SI Kft. néven futottunk, 1996-ig. Ezután alapítottuk meg a 100%-os családi tulajdonú, 5 alkalmazottat foglalkoztató vállalkozásunkat, Bözödújfalusi Simó Kft. névvel.


A konjunktúra évei

Az évek teltével – munkánknak és a hangsúlyosabb marketingnek köszönhetően – bővült ügyfélkörünk, és fejlesztéseinkkel is igyekeztünk a vevői igényeket minél jobban kiszolgálni. Ennek jegyében elkészült az új műhelycsarnokunk és megvásároltuk első CNC marógépünket. A gazdasági fellendülés éveiben a multinacionális vállalatok mind inkább az automatizálás felé mozdultak el, amire a magunk eszközeivel adtunk választ. Megjelent az ekkora már 10 fős vállalkozásunk másik fő tevékenysége: az ipari automatizálás, amelyhez úgy éreztük, a profilváltás és nemzetközi kapcsolatok kiszélesítése miatt szükség lesz egy új arculatra és névre, amely a BFSI Kft. lett. Szlogent is választottunk: “Megoldások az ipar számára”.


A fejlődés nem áll meg

A 2010-es évek közepének gazdasági változásai mindkét tevékenységünk felélénkülésében tetten érhetőek voltak. Erre az időszakra datálható alkatrészgyártáshoz kapcsolódó gépparkunk jelentős bővítése (huzalszikra és startlyukfúró, CNC marógép és eszterga, 3D nyomtató, valamint Datron portál marógép), illetve a a mérnöki feladatok esetén szükségszerű 3D tervező szoftver beszerzése jogosultságkezelő modullal együtt, ami támogatja illetve megkönnyíti a párhuzamos munkát. (ProE/Creo + Windchill) Alkatrész gyártó üzletágunk megizmosodása indokolttá tette telephelyünk bővítését is, ezért gyártócsarnokunkat 120 négyzetméterrel megnöveltük.


Nonstop kapacitásbővülés

Kapacitásnövelésünk érdekében eszközparkunk is bővült egy 3 tengelyes maró és egy 4 tengelyes huzalszikra modullal.


A jelenkor és a jövő

Napjainkban vállalkozásunk 16 főnek ad munkát. Ügyfeleink kiszolgálása már most is jó ütemben zajlik, de további eszközbeszerzéseinkkel szeretnénk még hatékonyabbá tenni és kiszélesíteni termelésünket. Ennek jegyében új fűrész- és esztergagép, valamint tömbszikra forgácsológép beszerzéséről döntöttünk. Hisszük, hogy ezen beruházásainkkal közelebb kerülünk gyártási környezetünk stabilizációjához és technológiai naprakészségünk megteremtéséhez. Ügyviteli folyamataink gördülékenyebbé tételét pedig a hamarosan induló új, ügyviteli rendszerünktől várjuk. Mivel jelenlegi telephelyünkön elértük a beépítettségi maximumot, a további bővülés már csak máshol képzelhető el. Hosszútávú célunk, hogy egy másik helyszínen zöld- vagy barnamezős beruházás keretében egy új, minden igényt kielégítő gyártócsarnokot építsünk.