Mérföldköveink

Fejlődésünk alapja a változó vevői igényekhez való gyors és rugalmas alkalmazkodás, valamint a komplexitás: teljes körű megoldást kínálunk minden problémára!

 
 


A kezdetek

1994-től vagyunk jelen a piacon, kezdetekben még VA-SI Kft. néven futottunk, 1996-ig. Ezután alapítottuk meg a 100%-os családi tulajdonú, 5 alkalmazottat foglalkoztató vállalkozásunkat, Bözödújfalusi Simó Kft. névvel.


A konjunktúra évei

Az évek teltével – munkánknak és a hangsúlyosabb marketingnek köszönhetően – bővült ügyfélkörünk, és fejlesztéseinkkel is igyekeztünk a vevői igényeket minél jobban kiszolgálni. Ennek jegyében elkészült az új műhelycsarnokunk és megvásároltuk első CNC-marógépünket. A gazdasági fellendülés éveiben a multinacionális vállalatok mind inkább az automatizálás felé mozdultak el, amire a magunk eszközeivel adtunk választ. Megjelent az ekkora már 10 fős vállalkozásunk másik fő tevékenysége: az ipari automatizálás, amelyhez úgy éreztük, a profilváltás és nemzetközi kapcsolatok kiszélesítése miatt szükség lesz egy új arculatra és névre, amely a BFSI Kft. lett. Szlogent is választottunk: „Megoldások az ipar számára”.


A fejlődés nem áll meg

A 2010-es évek közepének gazdasági változásai mindkét tevékenységünk felélénkülésében tetten érhetők voltak. Erre az időszakra datálható az alkatrészgyártáshoz kapcsolódó gépparkunk jelentős bővítése (huzalszikra és startlyukfúró, CNC-marógép és eszterga, 3D-nyomtató, valamint Datron portál marógép), illetve a mérnöki feladatok esetén szükségszerű 3D-tervező szoftver beszerzése jogosultságkezelő modullal együtt, ami támogatja, illetve megkönnyíti a párhuzamos munkát. (ProE/Creo + Windchill) Alkatrészgyártó üzletágunk megizmosodása indokolttá tette telephelyünk bővítését is, ezért gyártócsarnokunkat 120 négyzetméterrel megnöveltük.


Nonstop kapacitásbővülés

Kapacitásnövelésünk érdekében eszközparkunk is bővült egy 3 tengelyes maró és egy 4 tengelyes huzalszikra modullal.


A jelenkor és a jövő

Napjainkban vállalkozásunk 16 főnek ad munkát. Ügyfeleink kiszolgálása már most is jó ütemben zajlik, de további eszközbeszerzéseinkkel szeretnénk még hatékonyabbá tenni és kiszélesíteni termelésünket. Ennek jegyében új fűrész- és esztergagép, valamint tömbszikra forgácsológép beszerzéséről döntöttünk. Hisszük, hogy ezen beruházásainkkal közelebb kerülünk gyártási környezetünk stabilizációjához és technológiai naprakészségünk megteremtéséhez. Ügyviteli folyamataink gördülékenyebbé tételét pedig a hamarosan induló új, ügyviteli rendszerünktől várjuk. Mivel jelenlegi telephelyünkön elértük a beépítettségi maximumot, a további bővülés már csak máshol képzelhető el. Hosszú távú célunk, hogy egy másik helyszínen zöld- vagy barnamezős beruházás keretében egy új, minden igényt kielégítő gyártócsarnokot építsünk.