Üdvözli Önt a BFSI Kft.

Hívjon minket

+36 99 536 245

Hétfő - Péntek

7:00 - 15:30

E-mail

info@bfsi.hu

Bemutatkozás

Múlt * Jelen * Jövő

Fejlődésünk alapja a változó vevői igényekhez való gyors és rugalmas alkalmazkodás, valamint a komplexitás: teljeskörű megoldást kínálunk minden problémára!

BFSI Kft.

A kezdet

A családi vállalkozás alapításának éve. Az alkalmazotti létszám 5 fő. Fő tevékenység: egyedi, ill. kisszériás fémalkatrészek gyártása.


BFSI Kft.

Növekedés

A folyamatosan emelkedő megrendelések és a kibővített tevékenységi kör miatt az alkalmazotti állomány 10 főre növekszik.


BFSI Kft.

Fejlődés

Gépparkunk fejlesztése tervezett módon zajlik. Huzalvágó és startlyukfúró berendezés, ill. 3D nyomtatók beszerzése valósult meg.


BFSI Kft.

Megújulás

Megújuló telephelyünkön új gyártóműhely került kialakításra. Gépparkunk CNC marógépekkel, CNC esztergával és lézeres gravírozó eszközzel bővült.


A fejlődés nem áll meg…

Telephelyünk fejlesztése tovább folytatódik, új irodaépület kivitelezése van folyamatban. Emellett tervező és gyártástámogató szoftvereinket folyamatosan fejlesztjük.


Jövőképünk

Vállalatunk célja a folyamatosan változó piaci igények kielégítése mellett stabil és kiszámítható környezet biztosítása munkavállalóink és megrendelőink részére.


Elérhetőségek

Keressen fel minket elérhetőségeink bármelyikén. Kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.

Telefonszám

+36 99 536 245

Email

info@bfsi.hu